BrainWash Tiel

BrainWash Tiel is een Kapper gelegen aan Westledeplein 8 in Tiel.

Meer informatie over BrainWash Tiel in Tiel

BrainWash Kappers is een kappersketen in Nederland met 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in het volgen van de laatste trends. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen en aantrekkelijke all-in pakketten. Ze hebben gekwalificeerde kappers die zijn opgeleid door vakexperts en bieden een welkome en informele omgeving met goed advies. Ze hebben ook een online lookbook en Instagram-account waar je inspiratie kunt opdoen. BrainWash is ook op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft vacatures beschikbaar. Als klant kun je gemakkelijk een afspraak maken via hun website bij de salon bij jou in de buurt.

Wil je weten wat BrainWash Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar BrainWash Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Tiel

Bezoekers bekeken ook