Bowlingvereniging Tiel

Bowlingvereniging Tiel is een gelegen aan Oude Medelsestraat 11a in Tiel.

Meer informatie over Bowlingvereniging Tiel in Tiel

Bowlingvereniging Tiel is een bowlingvereniging gevestigd in Tiel. Het bestuur van de vereniging bestaat uit verschillende leden die verantwoordelijk zijn voor verschillende taken. Zo is Marian Verhoef de voorzitter, Helma Korteweg is het aanspreekpunt voor het secretariaat, Arno van Kalkeren houdt zich bezig met de ledenadministratie, Michel Dernikas is de penningmeester en Angelique Huibers is verantwoordelijk voor de wedstrijdzaken en de sociale media. De vereniging heeft een Facebookpagina waarop ze actief zijn. Daarnaast zijn er verschillende secties binnen de vereniging, zoals senioren, jeugd en toernooien. Ook hebben ze sponsors die hen ondersteunen.

Wil je weten wat Bowlingvereniging Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowlingvereniging Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowlingvereniging Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowlingvereniging Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Bowlingvereniging Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowlingvereniging Tiel

Bezoekers bekeken ook