Bowlingcentrum Tiel

Bowlingcentrum Tiel is een Recreatie gelegen aan Oude Medelsestraat 11 in Tiel.

Meer informatie over Bowlingcentrum Tiel in Tiel

Bij bowling & Glowgolf Tiel kun je genieten van vernieuwde bowlingbanen met fantastische led-schermen en nieuwe bowlingmachines. Het centrum biedt ook kerstarrangementen aan voor een gezellige viering. Daarnaast is er ook GlowGolf, waar je kunt genieten van een andere dimensie met blacklight verlichte minigolfbanen. Het centrum biedt ook arrangementen aan waarbij je kunt bowlen, Glowgolfen en genieten van een compleet verzorgde lunch. Voor de kinderen is er een middag vol plezier met onder andere bowlen, Glowgolfen, springkussen en eten. Het centrum heeft ook een gezellig en sfeervol restaurant waar je diverse menu's kunt kiezen. Of je nu met collega's of familie bent, bij bowlingcentrum Tiel kun je de mooiste en gezelligste momenten beleven. Het centrum is geschikt voor feestjes en biedt verschillende arrangementen aan. Voor vragen en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen. Het centrum is gesloten op dinsdag, maar voor feestjes, bedrijfsuitjes of familiefeesten kun je contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bowlingcentrum Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowlingcentrum Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowlingcentrum Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowlingcentrum Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Bowlingcentrum Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowlingcentrum Tiel

Bezoekers bekeken ook