Bonvita B.V.

Bonvita B.V. is een Winkel gelegen aan Newtonstraat 7 in Tiel.

Meer informatie over Bonvita B.V. in Tiel

Bij Bonvita geloven ze in de kwaliteit van biologisch voedsel en bieden ze een grote selectie aan biologische chocolade en bakkerijproducten. Alle producten zijn ook vegan en glutenvrij, en de chocolade wordt gemaakt met rijstmelk. Het bedrijf hecht veel waarde aan het vermijden van chemicaliën in de productie en gebruikt zoveel mogelijk fair trade ingrediënten. Helaas kunnen ze niet buiten de EU leveren vanwege regelgeving. Bonvita gebruikt fair trade cacao uit de Dominicaanse Republiek, maar plaatst bewust geen fair trade logo op hun verpakkingen omdat het geld dat daarvoor betaald moet worden, niet naar de mensen gaat die het nodig hebben, maar naar marketing in Europa. In plaats daarvan doneert Bonvita het geld rechtstreeks aan de Dominicaanse Republiek. De website van Bonvita biedt een webshop, recepten en blogs, en producten zoals vegan chocoladeletters, taai taai en kruidnoten.

Wil je weten wat Bonvita B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonvita B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonvita B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonvita B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Bonvita B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonvita B.V.

Bezoekers bekeken ook