BoedelcentrumXL kringloop plus winkel

BoedelcentrumXL kringloop plus winkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Buitenbulkweg 6 in Tiel.

Meer informatie over BoedelcentrumXL kringloop plus winkel in Tiel

In onze Kringloop Plus Winkel vind je allerlei tweedehands goederen voor in en om het huis, zoals meubels, witgoed, elektrische apparaten, speelgoed, kleding, boeken en meer. Ons assortiment wisselt dagelijks en we presenteren deze in een nieuw en energiezuinig pand. We streven ernaar om betaalbare kringloopspullen aan te bieden en leveren zo een bijdrage aan het milieu en de vermindering van CO2-uitstoot. Met meer dan 38 jaar ervaring staan we bekend als een betrouwbare partner. Daarnaast bieden we ook inkoopdiensten aan voor mooie en bijzondere meubelen en goederen. Voor het aanbieden van spullen kunt u contact met ons opnemen. We halen gratis uw overtollige spullen op of u kunt ze bij ons brengen. Onze medewerkers staan klaar om uw spullen aan te nemen. We bieden ook bezorgdiensten aan binnen de gemeente Tiel en in overleg daarbuiten. Onze overige services omvatten opslagcontainers, ontruimservice en u kunt ons volgen op Facebook. Voor contact kunt u ons bereiken via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat BoedelcentrumXL kringloop plus winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoedelcentrumXL kringloop plus winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoedelcentrumXL kringloop plus winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoedelcentrumXL kringloop plus winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar BoedelcentrumXL kringloop plus winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoedelcentrumXL kringloop plus winkel

Bezoekers bekeken ook