Boeddha-Nails

Boeddha-Nails is een Bedrijfscentrum gelegen aan Oude Medelsestraat 76 in Tiel.

Meer informatie over Boeddha-Nails in Tiel

Boeddha Nails is een nagelstudio in Tiel en omstreken met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van nagels. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder acrylnagels, manicurebehandelingen, lakken en versieren, bruidsarrangementen, speciale behandelingen voor nagelbijters, nabehandelingen en Nail Art. De nagelstudio is al tien jaar gevestigd in Tiel en eigenaresse Marjon zet met veel plezier sets en verzorgt handen en nagels van klanten. Klanten zijn erg tevreden en prijzen de gezelligheid, superkwaliteit en perfecte service van Boeddha Nails. Daarnaast biedt de studio de mogelijkheid om gratis een acrylnagel te laten zetten om kennis te maken met kunstnagels. Een afspraak maken kan telefonisch of via het onlineformulier.

Wil je weten wat Boeddha-Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boeddha-Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boeddha-Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boeddha-Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Boeddha-Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boeddha-Nails

Bezoekers bekeken ook