Blokker Tiel

Blokker Tiel is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Waterstraat 42 in Tiel.

Meer informatie over Blokker Tiel in Tiel

Bij Blokker Waterstraat Tiel vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten en schoonmaakproducten. Daarnaast bieden ze ook producten aan om het huis opgeruimd te houden. In de winkel kunnen klanten advies krijgen van medewerkers, maar het is ook mogelijk om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Verder kunnen klanten op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en trends via social media. De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00.

Wil je weten wat Blokker Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Blokker Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Tiel

Bezoekers bekeken ook