Blijdesteijn Mode

Blijdesteijn Mode is een Kledingwinkel gelegen aan Voorstad 24 in Tiel.

Meer informatie over Blijdesteijn Mode in Tiel

Blijdesteijn Mode is een modehuis dat al sinds 1833 kwalitatieve kleding levert voor dames en heren. Met een ruime selectie van 220 kledingmerken uit de hele wereld, biedt Blijdesteijn voor elke stijl een passende outfit. Het familiebedrijf staat bekend om zijn goudeerlijke en persoonlijke service. Met de hulp van personal shoppers kun je altijd een perfecte outfit samenstellen. Daarnaast biedt Blijdesteijn ook services zoals op maat maken en stomerij service. Bovendien organiseren ze regelmatig mode events en kun je gebruik maken van gratis wifi in de winkel. Voor meer informatie kun je terecht op hun website of contact opnemen met Blijdesteijn.

Wil je weten wat Blijdesteijn Mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blijdesteijn Mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blijdesteijn Mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blijdesteijn Mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Blijdesteijn Mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blijdesteijn Mode

Bezoekers bekeken ook