Bistro Bar JUS

Bistro Bar JUS is een Restaurant gelegen aan Korenbeursplein 2a in Tiel.

Meer informatie over Bistro Bar JUS in Tiel

JUS is een bistro-bar gelegen in het centrum van Tiel. Ze bieden een gevarieerde, Frans-Bourgondisch geïnspireerde kaart met drie gangen voor €36,50. Bij JUS draait het om lekker eten, bereid met lokale producten vol verrassende smaken voor een eerlijke prijs. Ze hebben ook een directe verbinding met De Beurs, dus liefhebbers van speciaalbieren en digestieven zijn hier ook aan het juiste adres. Je kunt JUS volgen op Instagram en ze hebben ook openingstijden en contactgegevens vermeld. Daarnaast wordt er verwezen naar Olijf voor de lekkerste pizza in Tiel en omgeving, en naar De Beurs voor borrels en evenementen.

Wil je weten wat Bistro Bar JUS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Bar JUS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Bar JUS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Bar JUS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Bistro Bar JUS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Bar JUS

Bezoekers bekeken ook