Bij Erik en Haar

Bij Erik en Haar is een Restaurant gelegen aan Markt 10 in Tiel.

Meer informatie over Bij Erik en Haar in Tiel

Bij Erik en Haar is een rustpunt in de gezellige binnenstad van Tiel. Je kunt er genieten van een kop koffie, lunch of borrel. En als je kapsel ook toe is aan een verwenbeurt, kun je plaatsnemen in de kappersstoel. Ze bieden ook de mogelijkheid om feestjes te vieren. Let wel op, op maandag 23 oktober zijn ze gesloten. Je kunt bij hen reserveren voor de lunchroom of kapsalon. Als je wilt weten wat je bij hen kunt eten, kun je op hun website kijken. Daarnaast kun je bij hen ook een waardebon kopen voor een verwenmoment.

Wil je weten wat Bij Erik en Haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Erik en Haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Erik en Haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Erik en Haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Bij Erik en Haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Erik en Haar

Bezoekers bekeken ook