Betuwse streken Tiel

Betuwse streken Tiel is een Naschoolse opvang gelegen aan Meeslaan 23 in Tiel.

Meer informatie over Betuwse streken Tiel in Tiel

Villa Kakelbont Kinderopvang heet je welkom en is jouw specialist in babyspecialisten. Ze moedigen je aan om uit je comfortzone te stappen en te geloven dat je het kunt. Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de kinderopvang, maar niet zeker weet of je diploma voldoet, kun je contact opnemen met Villa Kakelbont. Ze laten weten dat er meer mogelijk is dan je denkt en ze willen graag samen met jou aan jouw nieuwe carrière bouwen. Daarnaast hebben ze verschillende vestigingen waar je een bezoek aan kunt brengen en kun je je aanmelden voor KDV (kinderdagverblijf), BSO (buitenschoolse opvang) en peuteropvang. Het hoofdkantoor is gevestigd in Echteld en is telefonisch bereikbaar op bepaalde tijden. Ze kondigen ook verschillende aankomende evenementen aan, zoals maandthema's bij de KDV's en BSO's, een fotograaf in 2023 en brandoefeningen en ontruimingsoefeningen in alle vestigingen. Daarnaast kun je inloggen op hun website.

Wil je weten wat Betuwse streken Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betuwse streken Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betuwse streken Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betuwse streken Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Betuwse streken Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betuwse streken Tiel

Bezoekers bekeken ook