Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B.

Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. is een Schilder gelegen aan Burgemeester Stolklaan 26 in Tiel.

Meer informatie over Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. in Tiel

Betuws Schilders- en Afwerkingsbedrijf is al sinds 1989 actief in de regio en heeft een tevreden klantenkring opgebouwd. Klanten vertrouwen ons het periodieke onderhoud van hun woning of bedrijf toe vanwege onze flexibele en klantvriendelijke werkwijze, gedegen vakmanschap en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij bieden minimaal 2 jaar garantie op de kwaliteit van ons werk. Naast traditioneel schilderwerk verzorgen wij ook behang-, scan-, saus- en stucwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Bij houtrot verwijderen wij rotte delen en repareren deze indien mogelijk met houtmassa, anders brengen wij nieuw hout aan. Wij zijn werkzaam in de regio en internationaal, zoals in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn onder andere het schilderen van deuren, wanden, raamluiken, trapornamenten, gevelbeplating, kozijnen en speciaal schilderwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

Wil je weten wat Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betuws Schilders en Afwerkings Bedrijf B.S.A.B.

Bezoekers bekeken ook