Betuwe Plastics

Betuwe Plastics is een Kunststofproductiebedrijf gelegen aan Bellstraat 8b in Tiel.

Meer informatie over Betuwe Plastics in Tiel

Betuwe Plastics is een kunststof spuitgieterij die gespecialiseerd is in het produceren van kunststofproducten in kleine en grote series. Het bedrijf is gevestigd in Tiel en heeft meer dan dertig jaar ervaring in matrijzen maken en spuitgieten. Ze leveren producten aan verschillende industrieën, zoals de bouw- en meubelindustrie, groothandels en de verpakkingsindustrie. Ze bieden ook diensten aan zoals productontwerp, 3D-printen en advies en begeleiding bij matrijzen maken. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Betuwe Plastics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betuwe Plastics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betuwe Plastics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betuwe Plastics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Betuwe Plastics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betuwe Plastics

Bezoekers bekeken ook