Betuwe Biljarts

Betuwe Biljarts is een Winkel voor biljartbenodigdheden gelegen aan Westluidensestraat 16 in Tiel.

Meer informatie over Betuwe Biljarts in Tiel

In deze webshop vind je alles op het gebied van biljarten, poolen, kleding bedrukken, airhockey, tafelvoetbal en tafeltennis. Als je iets zoekt wat niet in de webshop staat, kun je contact met hen opnemen. Ze bieden ook de service om je biljartlaken te vervangen. Daarnaast kun je in de winkel terecht om een nieuwe keu uit te proberen, reparaties aan je keu te laten uitvoeren en voorbeelden te bekijken van wat ze kunnen bedrukken. Ze hebben nu ook cadeaubonnen beschikbaar in verschillende bedragen. Je bent van harte welkom in hun winkel in Tiel.

Wil je weten wat Betuwe Biljarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betuwe Biljarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betuwe Biljarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betuwe Biljarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Betuwe Biljarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betuwe Biljarts

Bezoekers bekeken ook