Beauty & Wellness Salon Leonie

Beauty & Wellness Salon Leonie is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat Oost 40 in Tiel.

Meer informatie over Beauty & Wellness Salon Leonie in Tiel

Beauty & Wellness Salon Leonie, gevestigd in Tiel, biedt een breed scala aan behandelingen aan, waaronder huidverbetering, therapeutische behandelingen, wellness, ontspanning en beleving. De salon, gerund door Leonie van Doorn, is gespecialiseerd in duo-behandelingen, waarbij twee personen tegelijkertijd een behandeling kunnen krijgen. Dit is perfect voor een vriendinnen- of moeder/dochter moment. De kosten hiervoor zijn € 46 per persoon. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de salon. Daarnaast maakt de website van de salon gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de site beter te maken.

Wil je weten wat Beauty & Wellness Salon Leonie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Wellness Salon Leonie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Wellness Salon Leonie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Wellness Salon Leonie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Beauty & Wellness Salon Leonie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Wellness Salon Leonie

Bezoekers bekeken ook