Beauty Salon Sonrisa

Beauty Salon Sonrisa is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoveniersweg 71 in Tiel.

Meer informatie over Beauty Salon Sonrisa in Tiel

Beauty Salon Sonrisa in Druten biedt diverse gezichtsbehandelingen aan die worden afgestemd op uw specifieke huidtype. Tijdens een intakegesprek worden uw wensen en behoeften besproken en wordt uw huidtype bepaald. Op basis hiervan wordt de behandeling effectief en wordt het gewenste resultaat snel bereikt. Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met behulp van ampullen, die het sterkste middel zijn waarmee gewerkt kan worden. Naast gezichtsbehandelingen biedt de salon ook losse behandelingen aan tegen verschillende prijzen. Beauty Salon Sonrisa is tevens officieel dealer van het Spaanse merk LeviSsime, dat hypoallergene en milieuvriendelijke producten biedt met effectieve organische werkzame stoffen. Daarnaast kunt u bij de salon terecht voor een cadeaubon en behandelingen gericht op wenkbrauwen en wimpers. Met de Brow behandeling worden de wenkbrauwen gekleurd, bepaald, geharst, gethread en geëpileerd, en wordt er make-up en wenkbrauwgel aangebracht als finishing touch. Bij de One by One Wimperextensions worden elk wimperhaartje apart verlengd voor een natuurlijk effect. De gezichtsbehandelingen variëren van de Sonrisa behandeling tot de complete gezichtsbehandeling, die alle handelingen van de klassieke gezichtsbehandeling omvat en wordt uitgebreid met een speciale peeling, een ampul met werkzame stoffen en aandacht voor het decolleté. Alle producten van LeviSsime zijn.

Wil je weten wat Beauty Salon Sonrisa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Salon Sonrisa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Salon Sonrisa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Salon Sonrisa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Beauty Salon Sonrisa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Salon Sonrisa

Bezoekers bekeken ook