Beauty & Relax by Laura

Beauty & Relax by Laura is een Schoonheidssalon gelegen aan Damstraat 7 in Tiel.

Meer informatie over Beauty & Relax by Laura in Tiel

Bij schoonheidssalon Beauty & Relax kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, wenkbrauwen, tanden bleken, wimperlifting, wimperextensions en massages. Laura, de eigenaresse, wil haar klanten een complete beautydag kunnen bieden. De salon heeft goede recensies waarin wordt benadrukt dat Laura zorgvuldig en precies te werk gaat en de tijd neemt om het juiste advies te geven. De populairste behandelingen bij Beauty & Relax zijn facials, wimperextensions, wenkbrauwen en massages. De salon is gevestigd in Tiel en is op afspraak geopend, maar je kunt ook een bericht via Whatsapp sturen als je online niet kunt inplannen of een andere vraag hebt.

Wil je weten wat Beauty & Relax by Laura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Relax by Laura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Relax by Laura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Relax by Laura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Beauty & Relax by Laura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Relax by Laura

Bezoekers bekeken ook