Beauty Licious

Beauty Licious is een Schoonheidssalon gelegen aan Laan van Westroijen 10 in Tiel.

Meer informatie over Beauty Licious in Tiel

Beauty Licious is een schoonheidssalon die al meer dan 15 jaar zelfzorg centraal stelt. Ze bieden ontspannende gezichtsbehandelingen aan en hebben een gezellig ingerichte salon. Zelfs tijdens de Reinigingsbehandeling zorgen ze voor ontspanning, zodat je altijd met een uitgerust gevoel de deur uitgaat. De salon biedt diverse behandelingen aan voor verschillende huidtypes en heeft ook tips voor huidverzorging en voeding. Daarnaast houden ze hun klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van beauty, verzorging, vitaliteit en zelfzorg via hun blogs. De klanten zijn erg tevreden over Beauty Licious en ervaren de behandelingen als een moment voor zichzelf en pure ontspanning. Je kunt Beauty Licious ook volgen op social media voor nieuwtjes, tips en inspiratie.

Wil je weten wat Beauty Licious verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Licious of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Licious? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Licious het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Beauty Licious reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Licious

Bezoekers bekeken ook