Beauty Clinic Tiel

Beauty Clinic Tiel is een Schoonheidssalon gelegen aan Sint Agnietenstraat 7 in Tiel.

Meer informatie over Beauty Clinic Tiel in Tiel

Beauty Clinic Tiel is de kliniek in Tiel en omgeving voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Ze maken gebruik van innovatieve producten en geavanceerde apparatuur. Naast huidverjonging en huidverbetering zijn ze gespecialiseerd in vet bevriezing en definitieve ontharing. Ze bieden ook specialistische behandelingen aan zoals botox & fillers, in samenwerking met dokter Robert Schoemacher. Het doel van de kliniek is om iedereen te helpen zijn of haar persoonlijke "Beauty Goals" te behalen en te behouden. Ze bieden ook behandelingen met injectables en cryolipolyse aan. Daarnaast hebben ze een shop waar ze producten van verschillende merken verkopen. De kliniek werkt alleen op afspraak en is gevestigd in Tiel.

Wil je weten wat Beauty Clinic Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Clinic Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Clinic Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Clinic Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Beauty Clinic Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Clinic Tiel

Bezoekers bekeken ook