Barla Eethuis

Barla Eethuis is een Restaurant gelegen aan Hogestraat 61 in Tiel.

Meer informatie over Barla Eethuis in Tiel

Eethuis Barla is een restaurant in Tiel waar je online maaltijden kunt bestellen. Het bestelproces verloopt in vier stappen: je begint met het controleren van je postcode, vervolgens kies je je maaltijd, dan reken je veilig af en tot slot geniet je van je maaltijd. Het restaurant is gevestigd aan de Hogestraat 61 in Tiel en is bereikbaar op het telefoonnummer +31344626026. Ze hebben ook een privacybeleid en algemene voorwaarden die je kunt raadplegen. Daarnaast kun je hun gratis app downloaden en kun je verschillende betaalmethoden gebruiken. Het restaurant is gesloten op maandag, maar op de andere dagen kun je tussen 16:00 en 21:45 uur je bestelling laten bezorgen. Ook kun je op vrijdag en zaterdag tot 22:45 uur bestellen.

Wil je weten wat Barla Eethuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barla Eethuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barla Eethuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barla Eethuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Barla Eethuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barla Eethuis

Bezoekers bekeken ook