Baptistengemeente Tiel

Baptistengemeente Tiel is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 34 in Tiel.

Meer informatie over Baptistengemeente Tiel in Tiel

De Baptistengemeente Tiel organiseert verschillende activiteiten, zoals de Alpha cursus avond en de Connect avonden. Er zijn ook preken beschikbaar, zoals "Jezus zien!" en "Genade", die je kunt beluisteren. De gemeente heeft als missie om samen Gods veelkleurigheid te ontdekken, beleven en door te geven. Ze geloven dat we samen groeien, jij groeit en zij groeien. Er worden ook regelmatig samenkomsten georganiseerd, zoals op 29 oktober 2023, waarin ze samenkomen en de Bijbeltekst van de dag delen. Er is ook een mogelijkheid om online samenkomsten bij te wonen. Daarnaast kun je de gemeente steunen door een gift te geven. De Baptistengemeente Tiel is gevestigd in de St. Caeciliakapel aan de Kerkstraat 34 in Tiel en de samenkomsten vinden plaats op zondag om 10.00 uur.

Wil je weten wat Baptistengemeente Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptistengemeente Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptistengemeente Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptistengemeente Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Baptistengemeente Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptistengemeente Tiel

Bezoekers bekeken ook