B&B Mooi Betuwe

B&B Mooi Betuwe is een Bed & Breakfast gelegen aan Zoelensepad 2 in Tiel.

Meer informatie over B&B Mooi Betuwe in Tiel

B&B Mooi Betuwe is een accommodatie gelegen in de Betuwe, in het buitengebied van Tiel, tegen Zoelen aan. Het is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een eigen ingang, een woon/zitgedeelte met slaapbank, een tweepersoonsbed en een badkamer ensuite. Er is ook een privétuin in ontwikkeling. De locatie is ideaal voor fiets-, wandel- en autotochten, met de rivier de Linge op loopafstand en het Zoelense Bos met Kasteel Soelen vlakbij. Daarnaast is het mogelijk om e-bikes te huren. B&B Mooi Betuwe heeft een Traveller Review Award gewonnen bij Booking.com en streeft ernaar gasten een prettig verblijf te bieden.

Wil je weten wat B&B Mooi Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Mooi Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Mooi Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Mooi Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar B&B Mooi Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Mooi Betuwe

Bezoekers bekeken ook