Ava Handelsonderneming

Ava Handelsonderneming is een Meubelmakerij gelegen aan Edisonstraat 15 in Tiel.

Meer informatie over Ava Handelsonderneming in Tiel

AvA Meubelen is een meubelmakerij in Tiel die handgemaakte en op maat gemaakte meubels aanbiedt. Ze hebben een assortiment van fauteuils, stoelen, ladekasten, linnenkasten, commodes en stapelbedden. Bij AvA Meubelen kunt u terecht voor al uw ambachtelijke meubelen op maat. Ze maken meubels van verschillende houtsoorten en kunnen deze in elke gewenste kleur leveren. Ze hebben een eigen werkplaats waar de meubels worden gemaakt en een showroom waar ze hun werk kunnen laten zien. U kunt de meubels gemakkelijk bestellen via de webshop en als uw gewenste meubel er niet bij staat, kunt u contact met hen opnemen voor maatwerk. De contactgegevens van AvA Meubelen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Ava Handelsonderneming verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ava Handelsonderneming of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ava Handelsonderneming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ava Handelsonderneming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ava Handelsonderneming reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ava Handelsonderneming

Bezoekers bekeken ook