Auxfin International B.V.

Auxfin International B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Laan van Westroijen 6 in Tiel.

Meer informatie over Auxfin International B.V. in Tiel

AUXFIN heeft als missie financiële en sociale inclusie voor iedereen te bevorderen. Ze hebben een impact op ongeveer 3,1 miljoen mensen in Sub-Sahara Afrika en zijn actief in 5 landen. Er zijn 11 organisaties die gebruik maken van UMVA. In het nieuws worden onder andere de publicatie van het AUXFIN Burundi statusrapport 2022 genoemd en de inclusie van vrouwen in digitale technologieën in Burundi. Daarnaast is er een succesverhaal te lezen over Munezero Arlette, een financieel coach uit de gemeente Nyanza-lac. Er is ook een film beschikbaar over de AgriCoach-applicatie, de digitale oplossing van AUXFIN om de landbouwproductie te verhogen. Voor meer informatie over AgriCoach en hoe het het leven op het platteland van Burundi beïnvloedt via het G50-netwerk, kun je contact opnemen met AUXFIN. De contactgegevens van het hoofdkantoor in Nederland staan vermeld op de website.

Wil je weten wat Auxfin International B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auxfin International B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auxfin International B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auxfin International B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Auxfin International B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auxfin International B.V.

Bezoekers bekeken ook