Autorijschool Drive Relax

Autorijschool Drive Relax is een Autorijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Autorijschool Drive Relax in

Rijschool Drive Relax is een professionele rijschool in Tiel met meer dan 10 jaar ervaring. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals autorijlessen, praktijkexamens, spoedopleidingen en faalangstexamens. Ook is het mogelijk om rijlessen te volgen met een automaat. De rijschool heeft vele tevreden klanten en er zijn positieve reviews te lezen. De instructeurs nemen de tijd voor de leerlingen en zorgen voor een goede voorbereiding op de examens. Drive Relax staat voor openheid en eerlijkheid en biedt verschillende pakketten aan. Het is zelfs mogelijk om je overgebleven lessen terugbetaald te krijgen als je eerder je rijbewijs behaalt. Je kunt een gratis intake les aanvragen en de rijschool is op doordeweekse dagen geopend van 08:30 tot 19:00.

Wil je weten wat Autorijschool Drive Relax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Drive Relax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Drive Relax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Drive Relax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Autorijschool Drive Relax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Drive Relax

Bezoekers bekeken ook