Autobedrijf de Lange BV

Autobedrijf de Lange BV is een Dealer van tweedehands auto's gelegen aan Jan D. van Leeuwenstraat 19 in Tiel.

Meer informatie over Autobedrijf de Lange BV in Tiel

Bij Autobedrijf de Lange BV in Tiel kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Ze hebben een altijd actuele voorraad occasions van diverse merken en bieden ook reparatie, APK en onderhoudsbeurten aan voor alle merken auto's. Daarnaast bieden ze ook airco service aan, waarbij het airco-systeem jaarlijks gecontroleerd moet worden. Voor productadvies kunt u terecht bij Kroon-Oil, zij geven smeermiddelenadvies voor ieder voertuig. Autobedrijf de Lange is een RDW erkend en BOVAG gecertificeerd autobedrijf en doet in verkoop en inkoop van occasions. Ze bieden ook inruil en financiering aan. Hun werkplaats is gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en APK keuringen van alle merken en modellen auto's. Daarnaast hebben ze ook een Dakar RallyTeam, genaamd Dakarteam Valk Events, dat in 2023 succesvol de Dakar Rally heeft voltooid. Autobedrijf de Lange blijft samenwerken met Valk Events om hun rallyvaardigheden te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken. De contactgegevens van Autobedrijf de Lange zijn: Jan D. van Leeuwenstraat 19, 4001 XE Tiel, telefoonnummer 0344-634366 en e-mailadres info@autobedrijfdelange.nl. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, met een lunchpauze tussen 12:30 en 13:00 uur, en op zaterdag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Autobedrijf de Lange BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf de Lange BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf de Lange BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf de Lange BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Autobedrijf de Lange BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf de Lange BV

Bezoekers bekeken ook