Atletiekvereniging Astylos

Atletiekvereniging Astylos is een Sportclub gelegen aan Predikbroedersweg 10 in Tiel.

Meer informatie over Atletiekvereniging Astylos in Tiel

OldStars Hardlopen is een laagdrempelige vorm van bewegen en plezier maken voor 55-plussers. De training richt zich op fit blijven en niet op specifieke hardloopdoelen. Er is extra aandacht voor warming-up, balans- en strekoefeningen. Vanaf 13 september wordt er elke woensdag van 14.00 tot 15.30 uur getraind. De Betuwse Appelrun vond plaats op een warme septemberdag met temperaturen boven de 30 graden. Een kleinere groep deelnemers heeft de 5 en 10 km kunnen uitlopen dankzij extra waterposten. Op 24 september vonden de clubkampioenschappen van Astylos plaats, waarbij alle deelnemers aanwezig waren ondanks het slechte weer. Mees Gaarthuis verbrak het vorige clubrecord bij het vortexwerpen. Op 20 juli volgden leden van Astylos een combitraining, waarbij zowel hardlopers als survivallers meededen. Op 10 augustus is er weer een combitraining. De 4e jaarlijkse sportdag van Oogcafé Tiel vond plaats bij Astylos. Oogcafé organiseert deze sportdag samen met Astylos voor mensen met een visuele beperking. Elke Wijkmans heeft in Amerika diverse persoonlijke- en clubrecords behaald en gaat terug voor haar tweede jaar om zich verder te ontwikkelen.

Wil je weten wat Atletiekvereniging Astylos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atletiekvereniging Astylos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atletiekvereniging Astylos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atletiekvereniging Astylos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Atletiekvereniging Astylos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atletiekvereniging Astylos

Bezoekers bekeken ook