Arentsen

Arentsen is een Boekwinkel gelegen aan Voorstad 9 in Tiel.

Meer informatie over Arentsen in Tiel

Er zijn verschillende themapagina's beschikbaar voor kinderen en jongvolwassenen. Daarnaast is er een top 10 lijst van best verkochte boeken zowel in de boekhandel als online. Er worden ook boeken besproken in het programma 'Khalid en Sophie'. Er is een ebook van de week met een actieprijs, en er zijn nieuwe ebooks beschikbaar. Voor nieuwe boeken binnen Nederland is er gratis bezorging bij een bestelling vanaf € 20,00 en deze worden binnen 1-2 dagen thuisbezorgd. Het is mogelijk om boeken te ruilen of retourneren bij meer dan 220 Libris of Blz.-boekhandels in de buurt. De openingstijden en contactgegevens van Boekhandel Arentsen en Tomey worden vermeld, evenals de klantenservice. Er is ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief en om de boekhandel te volgen op social media. Er is informatie beschikbaar over bestellen en betalen, levering en verzendkosten, retourneren en herroepingsrecht, en het annuleren van een bestelling. Ook zijn er veelgestelde vragen en informatie voor zakelijke klanten die willen samenwerken met Libris.nl.

Wil je weten wat Arentsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arentsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arentsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arentsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Arentsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arentsen

Bezoekers bekeken ook