Anna Schakel Management & Coaching

Anna Schakel Management & Coaching is een IT-consultancy gelegen aan Lingeweg 27 in Tiel.

Meer informatie over Anna Schakel Management & Coaching in Tiel

Ik zit momenteel in een stressvolle periode waarin alles prioriteit lijkt te hebben en ik continu updates moet geven aan de directie. Tijdens deze periodes raak ik altijd gestrest en vraag ik me af wat de impact is en wat we zelf kunnen doen. Maar ik moet iets opbiechten: ik heb mijn IPMA C-certificering behaald omdat het vaak als vereiste wordt gesteld bij projectmanager vacatures. Het leek me handig om dit papiertje te hebben als zelfstandige. Ik ben vol goede moed aan het traject begonnen, eerst met de theorie. Op een dag komen er twee mensen naar mijn bureau en vragen ze voorzichtig of ze me kunnen storen. Ik weet dat er iets aan de hand is als deze twee mensen me die vraag stellen. Ze vertellen me iets waar mijn teamgenoten zelf adrenaline van krijgen.

Wil je weten wat Anna Schakel Management & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anna Schakel Management & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anna Schakel Management & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anna Schakel Management & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Anna Schakel Management & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anna Schakel Management & Coaching

Bezoekers bekeken ook