Alpha fysiotherapie Tiel

Alpha fysiotherapie Tiel is een Fysiotherapeut gelegen aan Polderweg 13 in Tiel.

Meer informatie over Alpha fysiotherapie Tiel in Tiel

Alpha fysiotherapie Tiel is gevestigd aan de Polderweg 13 en biedt verschillende diensten aan, zoals hardloopclinics, revalidatie, dry needling, shockwave, echografie, manuele therapie, IASTM, medische training, neuroplastisch trainen, sportfysiotherapie, het zorgplan rugpijn en biodex meting. De praktijk werkt samen met Crossfit en combineert fysiotherapie en sport om optimale resultaten te behalen. Ze bieden ook sportfysiotherapie aan voor zowel fanatieke sporters als kwetsbare doelgroepen. Daarnaast kunnen ze helpen bij revalidatie na een operatie of bij blessures. Ze bieden ook shockwave- en dry needling-behandelingen aan. Verder voeren ze functional movement screenings uit om problematische gebieden op te sporen en blessures te voorkomen. Alpha fysiotherapie Tiel is een pluspraktijk en heeft goede contracten met zorgverzekeraars. Ze hebben geen verwijsbriefje nodig en werken volgens de richtlijnen met mondkapjes.

Wil je weten wat Alpha fysiotherapie Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alpha fysiotherapie Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alpha fysiotherapie Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alpha fysiotherapie Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Alpha fysiotherapie Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alpha fysiotherapie Tiel

Bezoekers bekeken ook