Alive Kappers

Alive Kappers is een Kapper gelegen aan Westledeplein 15 in Tiel.

Meer informatie over Alive Kappers in Tiel

Bij Alive Kappers werken gemotiveerde en enthousiaste kappers die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, kleuren en kniptechnieken. Ze zorgen ervoor dat je er het hele jaar door verzorgd uitziet. Je kunt altijd een afspraak maken via de website of telefonisch. Daarnaast hebben ze het 'stoplicht principe' ingevoerd, zodat je direct geholpen kunt worden. Ook kun je altijd binnenstappen voor een goed advies. Er zijn vestigingen in Maurik en Tiel. Momenteel is er een introductiekorting van €5,-.

Wil je weten wat Alive Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alive Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alive Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alive Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Alive Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alive Kappers

Bezoekers bekeken ook