Alexander`s Dienstverlening

Alexander`s Dienstverlening is een Loodgieter gelegen aan Het Achterveld 105 in Tiel.

Meer informatie over Alexander`s Dienstverlening in Tiel

Alexander's Dienstverlening is een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende diensten, zoals het aanleggen en repareren van waterafvoeren, rookgasdetectie en camera-inspectie, het aanleggen van riolering, het verhelpen van lekkages en verstoppingen, en het plaatsen of vervangen van radiatoren en sanitair. Ze bieden ook services zoals het plaatsen van Quookers, vloerverwarming en waterontharders. Als je een loodgieter nodig hebt, kun je contact opnemen met Alexander's Dienstverlening voor hulp bij verstoppingen, lekkages en installaties. Ze zijn 24/7 bereikbaar en zorgen voor snelle en professionele oplossingen. Bij verstoppingen maken ze gebruik van gespecialiseerde apparatuur, zoals camera's en rookdetectie, om de oorzaak van het probleem te vinden. Als er leidingwerk gerepareerd of vervangen moet worden, informeren ze je hierover en zorgen ze voor duidelijke communicatie en transparantie. Bij lekkages is het belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere waterschade te voorkomen. Alexander's Dienstverlening is de beste keuze voor het ontstoppen, verhelpen van lekkages en installeren van sanitaire voorzieningen in jouw buurt.

Wil je weten wat Alexander`s Dienstverlening verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alexander`s Dienstverlening of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alexander`s Dienstverlening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alexander`s Dienstverlening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Alexander`s Dienstverlening reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alexander`s Dienstverlening

Bezoekers bekeken ook