Admitech

Admitech is een Elektrogroothandel gelegen aan Grotebrugse Grintweg 226 in Tiel.

Meer informatie over Admitech in Tiel

Admitech Technische Materialen is een handelsonderneming waar je diverse artikelen direct aan de balie kunt bestellen of afhalen. Vanaf 1 januari 2023 zal Admitech verder gaan als onderdeel van de elektrotechnische groothandel InstallatieBalie.nl. Daarnaast zal Admitech vanaf 1 juli 2023 gevestigd zijn aan de Franklinstraat 1a in Tiel. Vanaf 1 januari 2023 gelden er nieuwe openingstijden, namelijk van maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur, en op zaterdag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Admitech verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Admitech of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Admitech? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Admitech het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Admitech reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Admitech

Bezoekers bekeken ook