ABC mortel B.V.

ABC mortel B.V. is een Leverancier van voorgemengd beton gelegen aan Zuiderhavenweg 48 in Tiel.

Meer informatie over ABC mortel B.V. in Tiel

ABC Mortel is een bedrijf dat betonmortel produceert in verschillende betonklassen en consistentieklassen, en voor alle milieuklassen. Ze leveren beton snel en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Recentelijk hebben ze samen met Iveco en Wierda Hybrid een nieuwe betonmixer in gebruik genomen, met hybride technologie. Deze mixer heeft een motor zonder EGR en zonder actief roetfilter en kan elektrisch beton innemen en lossen. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot en geluidshinder. Je kunt bij ABC Mortel ook online beton bestellen via een handige tool, waar je onder andere de hoeveelheid, betonklasse, milieuklasse en consistentie kunt kiezen. Daarnaast kun je specifieke opties toevoegen en de aanvraag verzenden. ABC Mortel is onderdeel van Constar Beheer en heeft betoncentrales in Amsterdam, Tiel, Waalwijk en Meppel.

Wil je weten wat ABC mortel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ABC mortel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ABC mortel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ABC mortel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar ABC mortel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ABC mortel B.V.

Bezoekers bekeken ook