2Switch Tiel

2Switch Tiel is een Kringloopwinkel gelegen aan Spoorstraat 13 in Tiel.

Meer informatie over 2Switch Tiel in Tiel

2Switch is een maatschappelijke onderneming die waarde toevoegt aan mens en milieu. Ze hebben verschillende kringloopwinkels, zoals in Arnhem, Dieren, Doesburg, Elst, Lochem, Raalte, Venray, Westervoort, Wierden en Zutphen. Naast de kringloopwinkels verkoopt 2Switch ook tweedehands spullen op Marktplaats en kun je een 2Switch cadeaubon kopen. Ze hebben ook een ophaalservice waarbij ze gratis tweedehands goederen bij je komen ophalen. Als je veel goederen over hebt en hulp nodig hebt bij het veegschoon opleveren van een woning, kun je gebruik maken van hun inboedelservice. Je kunt ook je huisraad of textiel afleveren bij een van hun kringloopwinkels.

Wil je weten wat 2Switch Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar 2Switch Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Tiel

Bezoekers bekeken ook